Vitajte na stránke mojerecepty ktoré pre Vás pripravuje vcielkaisr

Bažant na jablkách

bažant na jablkách

bažant., soľ., 30 g údenej slaniny., cibuľa., 6 zrniek čierneho korenia., 2 zrnká nového korenia., jablká

Bažanta očistíme, umyjeme a osolíme. Údenú slaninu pokrájame na malé kocky, rozpražíme na pekáči, pridáme cibuľu pokrájanú na kolieska, vložíme pripraveného bažanta, okoreníme celým čiernym a novým korením, pridáme olúpané a pokrájané jablká bez jadrovníka, podlejeme a upečieme do mäkka. Bažanta pečieme najprv prikrytého, a keď je už mäkký, pekáč odkryjeme a zapečieme. Počas pečenia podľa potreby podlievame.

«Divina | Vytlačiť stránku

mojerecepty: vcielkaisr © 08.12..2007

Sdílet

Pocitadlo.sk