Vitajte na stránke mojerecepty ktoré pre Vás pripravuje vcielkaisr

Divina

| Pečený bažant | Bažant v alobale a Bažant na jablkách | Bažant na hrozne, "Roztopašná vinohradníčka | Bažant na jablkách | Bažantí vývar so šampiňónmi a sherry; Bažant na slanine | Bažant plnený mandľami | Jelenie ragú; Polievka zo srnca | Daniel na červenom víne | "Horárske" rolády | Špeciality z diviaka | Guláš z daniela | Jarabica na víne a plnené jarabice | Jelenie soté na hríbikoch | Jelenie po tatranský, Rečené jelenie stehno | Jelenie mäso s koreninami | Jelenie stehno s kapustou a knedľou, Jelení guláš | Jelení steak | Jeleň na smotane | Špeciality z kanca | Králičia polievka s knedličkami | Králik s karamelovou omáčkou | Králik na provensálsky spôsob; Pikantný zajac | Králik na cesnaku | Králiky na polovníčkin spôsob | Marináda na zverinu | Pečená divá kačica | Pečené diviačie stehno s horčicou | Pečený diviak | Pečený srnčí chrbát | Roláda z bažanta | Roštenka z diviny na cestovinách | Špikované zajačie stehno, Zajac po poľovnícky | Grilovaný srnčí chrbát, Srnčie alebo jelenie mäso s čeveným vínom | Srnčie medailóniky so šafranovou omáčkou, závinom a chrumkavou kapustou; Srňacie rezne na cibuli | Srnčie medailónky v aspiku | Stehná z divej kačice s malinovou kapustou | Pečený králik, Zajačia paštéta | Zajac na divoko; Divoký zajac na slanine | Zajac na zelenine | Zajac plnený šalviou a hríbami | Z poľovníckej kuchyne

jedlá z diviny

Úvod | Bezmäsité jedlá | Cestoviny | * Divina | Jedlá z húb | Hydina | Iné jedlá | Koreniny a bylinky | Bannery, linky a odkazy | Mäsité jedlá | Pudingy, krémy, zmrzliny | Torty, zákusky, pečivo | Nápoje | Polievky | Rady a tipy | Morské a sladkovodné ryby a potvory | Šaláty | Slovensko | Studená kuchyňa | Tip pre chorých | Rastlinné a živočíšne tuky | Veľká noc | Vianoce a Silvester | Zahraničie | Zaujímavosti | Zaváranie


mojerecepty: vcielkaisr © 14.03.2008

Sdílet

Pocitadlo.sk