Vitajte na stránke mojerecepty ktoré pre Vás pripravuje vcielkaisr

Jelenie soté na hríboch

mojerecepty: jelenie soté na hríboch

800 g jelenieho chrbta bez kostí., 200 g čerstvých húb (najlepšie kuriatka)., olej., soľ., vegeta., korenie na divinu., zelené korenie., ¼ l červeného vína., citrón., brusnicový kompót

Mäso nakrájame na rezance, osolíme ho, okoreníme a ochutíme. Opečieme na oleji, pridáme bujón a dusíme. Huby očistíme a nakrájame. Keď je mäso polomäkké pridáme k nemu huby, červené víno a Ďalej dusíme, pokiaľ nie je všetko mäkké. Podávame s kroketami alebo žemľovou knedľou. Ozdobíme kolieskami citrónu a brusnicovým kompótom.

«Divina | Vytlačiť stránku

mojerecepty: vcielkaisr © 09.04.2007

Sdílet

Pocitadlo.sk