Vitajte na stránke mojerecepty ktoré pre Vás pripravuje vcielkaisr

Maďarský hovädzí guláš

mojerecepty: maďarský hovädzí guláš

60 g údenej slaniny., PL masti., 2 cibule., 400 g hovädzieho mäsa na guláš., soľ., mleté čierne korenie., KL sladkej mletej červenej papriky., ¼ KL štipľavej mletej červenej papriky., mäsový vývar., 2 PL rajčiakového pretlaku alebo kečupu., 2 mladé cibuľky., kúsok červenej zeleninovej papriky

Údenú slaninu pokrájame na malé kocky, opražíme na masti, pridáme cibuľu pokrájanú nadrobno a opražíme do zlata. Mäso pokrájame na kocky, pridáme k cibuli a za stáleho miešania opražíme. Potom osolíme, okoreníme mletým čiernym korením, odstavíme a primiešame sladkú a štipľavú mletú červenú papriku. Podlejeme mäsovým vývarom alebo vodou, primiešame rajčiakový pretlak alebo kečup, prikryjeme a udusíme do mäkka. Počas dusenia podľa potreby podlievame. Hotové ozdobíme mladou cibuľkou pokrájanou na kolieska a červenou zeleninovou paprikou.

«Guláše | Vytlačiť stránku

mojerecepty: vcielkaisr © 20.07.2008

Sdílet

Pocitadlo.sk