Vitajte na stránke mojerecepty ktoré pre Vás pripravuje vcielkaisr

Rostbíf s pečenými zemiakmi

rostbíf s pečenými zemiakmi

1,2 kg zemiakov., 6 PL oleja., soľ., korenie., cibuľa., 4 PL majonézy., biely jogurt., nakladanú uhorku., zväzok petržlenovej vňate., 40 dkg rostbífu nakrájaného na kusy

Zemiaky očistíme a pokrájame na plátky, ktoré pečieme približne pätnásť minút v horúcom oleji. Osolíme a okoreníme ich podľa chuti. Trocha cibuľky speníme a so zemiakmi dusíme ďalších päť minút. Zmiešame majonézu s jogurtom a nadrobno pokrájanou cibuľkou, petržlenom a uhorkou. Zmes opäť ochutíme. Polejeme ňou zemiaky a kúsky rostbífu, ktorý sme predtým tradične upiekli v rúre.

Veľkonočné menu» | Vytlačiť stránku

mojerecepty: vcielkaisr © 30.12.2007

Sdílet

Pocitadlo.sk