Vitajte na stránke mojerecepty ktoré pre Vás pripravuje vcielkaisr

Roštenka z diviny na cestovinách

roštenka z diviny na cestovinách

600 g roštenky z diviny., 4 strúčiky cesnaku., soľ., mleté čierne korenie., 50 g údenej slaniny., cibuľa., dl mäsového vývaru., dl červeného vína., PL kečupu., oregano., PL masti

Mäso odblaníme, umyjeme a pokrájame na porcie. Naklepeme, natrieme pretlačeným cesnakom, osolíme a okoreníme. Slaninu pokrájame na plátky, opečieme na masti, pridáme mäso, prudko opražíme z obidvoch strán a odložíme na teplé miesto. Vo výpeku osmažíme nadrobno pokrájanú cibuľu, vložíme späť mäso, podlejeme vývarom a dusíme do mäkka. Posypeme organom a ešte krátko podusíme.

«Divina | Vytlačiť stránku

mojerecepty: vcielkaisr © 08.12..2007

Sdílet

Pocitadlo.sk