Vitajte na stránke mojerecepty ktoré pre Vás pripravuje vcielkaisr

Morské a sladkovodné ryby a potvory

| Arašidové rybie filé | Artičoky s garnátmi | Brokolicové fondue na krevetách | Fazuľový šalát s krevetami | Filé z tľapky v pomarančovej omáčke, Sépia na hrášku | Flambované garnáty | Frikasé z morských rýb s hlivou ustricovou | Garnátový šalát s bazalkou | Kapor na červenom víne | Kapor na francuzsky spôsob | Kapor na kapuste | Kapor na modro na poľský spôsob | Kapor na poľský spôsob, Pečené makrely | Kapor na sardeli so šampiňónmi | Kapor na víne | Kapor s kyslou kapustou | Krevetový kokteil | Lahôdkový pstruh po horniacky | Lososie rizoto | Losos na hubách | Lososové plátky s plnenými kapustovými listami | Losos s hlivou ustricovou | Losos s krevetami na smotanovo bylinkovej omačke | Losos so šafranovou omáčkou | Losos vo vínovej omáčke | Makrely na pečených banánoch | Marinované makrely | Marinovaný losos | Nakladaný losos | Omáčky a nálevy na rybu | Pečená ryba na zelenine | Pečený kapor na rancúzsky spôsob | Pečený kapor na zemiakoch | Pečený pstruh na masle | Pečený pstruh so zeleninovou prílohou | Perkelt z kapra | Pleskáč na slanine | Plnený zubáč, Rizoto zo sépie | Pstruh na mlynárkin spôsob a Pstruh namodro | Pstruh na bielom víne, Dusený lipeň so sardelovým maslom | Pstruh s mandľami, Pstruh, v rúre | Pstruh v sezame | Pstruhy na Horehronský spôsob | Pstruhy na mandliach | Pstruhy s hubovo bylinkovou plnkou | Rajčiakový šalát s langustami | Risotto z kalmárov s hubami a pečenou šalotkou | Rozprávková ryba | Rybacia polievka s tabaskom | Rybacie burrito | Rybacie fašírky s dijonskou horčicou | Rybacie filé pečené | Ryba na cesnaku a tymiane | Ryba na hubách, čakanke a artičokoch | Ryba na hubovej zmesi | Ryba na vidiecky spôsob | Ryba pleskáč vysoký s hríbami | Ryba s cesnakom a olivami | Ryba vo fólii | Rybie filé s horčicovou omáčkou | Rybie filé s rumom a kukuricou | Rybie filé v cestíčku | Rybie filé v žemli fišburger | Rybie ragú so šošovicou; Africký sumec so sezamovými semienkami | Špenátová roláda s opečeným zubáčom | Špenátový šalát s krevetami a šampiňónmi | Steak z platesy s rajčiakovo pomarančovým šalátom | Stredomorské ragú, Tresčie filé | St. Pierre Kolumbus na šafráne | Štuka na rasci | Tempura | Tokyo supu | Obaľovaná treska | Treska na rošte | Treska s marinovanou zeleninou | Treska s petržlenovou omáčkou | Úhor na taliansky spôsob | Úhor v kyslom náleve | Vyprážaná ryba | Zeleninová rybacia polievka | Zopár rád na prípravu rýb | Zubáč na víne | Zubáč s feniklom a jablkom

Ryby

Úvod | Bezmäsité jedlá | Cestoviny | Divina | Jedlá z húb | Hydina | Iné jedlá | Koreniny a bylinky | Bannery, linky a odkazy | Mäsité jedlá | Pudingy, krémy, zmrzliny | Torty, zákusky, pečivo | Nápoje | O mne | Polievky | Rady a tipy | * Morské a sladkovodné ryby a potvory | Šaláty | Slovensko | Studená kuchyňa | Tip pre chorých | Rastlinné a živočíšne tuky | Veľká noc | Vianoce a Silvester | Zahraničie | Zaujímavosti | Zaváranie


mojerecepty: vcielkaisr © 14.02.2008

Sdílet

Pocitadlo.sk