Vitajte na stránke mojerecepty ktoré pre Vás pripravuje vcielkaisr

Údené mäso v lístkovom ceste

mojerecepty: údené mäso v lístkovom ceste

Posypanie viazaničku zeleniny do polievky (mrkva., petržlen., zeler)., viazaničku petržlenovej vňate., cibužu., 2 bobkové listy., zopár zrniek čierneho korenia., kg údeného mäsa ., sož., 500 g mrazeného lístkového cesta., vajce na potretie

Zeleninu do polievky očistíme, cibužu ošúpeme. Do vežkého hrnca vložíme očistené údené mäso, vlejeme studenú vodu, pridáme zeleninu, petržlenovú vňa vcelku, cibužu, bobkový list, celé čierne korenie, trochu osolíme a uvaríme domäkka. Mäso necháme cez noc vychladnú v polievke, ráno ho vyberieme a osušíme. Lístkové cesto necháme rozmrazi, rozvažkáme ho zabalíme doň mäso, popicháme vidličkou, potrieme rozšžahaným vajíčkom a upečieme v predhriatej rúre pri teplote 180 stupňov C. Ak je povrch cesta prihnedý, prikryjeme ho alobalom a dopečieme.

Vežkonočné menu» | Vytlači stránku

mojerecepty: vcielkaisr © 10.02.2008

Sdílet

Pocitadlo.sk